TUNNELFEST STRAATTHEATERDINER

30/09/2017

Op zaterdag 30 september wordt na het grote succes van vorig jaar nog een maal een straattheaterfestival georganiseerd in de Willem II-passage

De spoorlijn is nog steeds een wal die de stad in Noord en Zuid verdeelt, een straattheaterdiner brengt de uiteengereten Tilburgers samen. Iemand uit Noord nodigt iemand uit Zuid uit, iemand uit Zuid nodigt iemand uit Noord uit voor deze Grote Toenadering. De deelnemers krijgen gedurende de avond een theatraal diner gepresenteerd. Niets zal zijn zoals men gewend is en hier en daar wordt wat van de deelnemers zelf gevergd. Mensen die elkaar hebben uitgenodigd zitten aan dezelfde tafel.

De avond wordt opgeluisterd door straatartiesten van allerhande pluimage: Die Verdammte Spielerei (Gent), Ulik (D), Cirq Bataclan (Gent), Pieter Post en Jos van Wees, Marieke Smits, Hannah Rogerson & Pieter Visser, Hans d’Olivat en Jeroen Kant. De acts zijn openbaar, voor het diner is reservering verplicht. Fiets- en voetgangerspad blijft open.


Diverse restaurants nabij de passage verzorgen ieder een deel van de gerechten: o.a. RAW, Cinecitta, De Houtloods, Grass Company, ShamBosa, VivaLaMamma en IJstijd. Het volledige menu bestaat dus uit een achttal kleine gerechtjes, inclusief drank.

  Aanmelden   
Intekenen kan tot 25 september, maar wie het eerst komt, die het eerst maalt. Bezoekers van vorig jaar hebben voorrang TOT 30 AUGUSTUS! Kaarten kosten €25,- per persoon, inclusief 8-gangen-diner en 3 consumpties. Ter plekke uit te breiden tegen betaling. Aanvang 18.30 uur, einde ± 23.30 uur. Men meldt zich op 30 september om 18.30 uur aan de eigen N/Z zijde van het spoor bij de Willem II passage. Daar wordt u zorgzaam opgevangen en naar de zitplaats begeleid.

Tunnelfest wordt mede mogelijk gemaakt door:

Tunnelfest is een initiatief van Stichting Kultoer en Framework

Stichting Kultoer

Nijverstraat 28

5041 AH Tilburg

K.v.k.: 18037337 | info@kultoer.nl | 06- 28650715

Stichting Kultoer heeft een culturele ANBI status

De Kunst van Brabant logo
Stichting-Kultoer_ANBI.png

ILLUSTRATIE GEMAAKT DOOR MACHTELD

WEBSITE  DOOR CHRIS LEENAARS | REFLEXBLUE

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now