top of page

TUNNELFEST STRAATTHEATERDINER

Je kunt je op één van de onderstaande 2 manieren aanmelden. Lees dit goed door!

INVULLEN FORMULIER

Geef in het 'onderwerp veld' aan of u een "NZ AANMELDING" of een "POOLAANMELDING" wil maken. Vul in het berichtveld de namen + postcodes + huisnummers in van ALLE genodigden als u een "NZ AANMELDING" doet. Vul 'POOL' in als u slechts voor uzelf wil reserveren. Pooldeelnemers kopen één voucher. Met de aanschaf van een voucher ben je verzekerd van een plaats!


De ingevulde namen, postcodes + huisnummers worden gebruikt om de vouchers op te sturen. VUL DEZE DUS NAUWKEURIG IN, JIJ BENT VERANTWOORDELIJK! Na betaling van het volledige bedrag worden de vouchers naar uzelf + naar uw genodigden gestuurd. Iedere deelnemer ontvangt dus een unieke gepersonaliseerde voucher. Deze worden bij inkomst gecontroleerd. 

 

BETALING

Na het invullen (!)  van onderstaand formulier klik je onder dit formulier op de button "VOUCHERS BESTELLEN" en bestel daar je vouchers. VUL BIJ DE BETALING DEZELFDE NAAM IN ALS IN ONDERSTAAND FORMULIER.

 

NZ aanmelding

Je woont op noord, dan nodig je iemand op zuid uit. Ben je met 2, 3 of  17 personen op noord dan nodig je resp. 2, 3 of 17 mensen op zuid uit. De spoorlijn is de grens. Bij het kanaal splitst die (oostwaarts) en vanaf daar is de spoorlijn naar Den Bosch de scheidingsgrens. Als je op noord woont geef je je eigen huisadres met postcode door PLUS het huisadres met postcode van je genodigde(n) die op zuid wonen, en zo ook andersom. Je bent van een plaats gegarandeerd als je in een noord-zuid combinatie komt en dan zit je ook met elkaar aan dezelfde tafel.

 

Pool aanmelding

Je neemt een risico, als je niet iemand van de andere kant van het spoor uitnodigt. Dan kom je in de pool en als er genoeg individuele aanmeldingen van noord en zuid zijn, worden jullie door loting aan elkaar gekoppeld. Je kent dus je tafelgenoten niet van tevoren. Spannend. Maar ook riskant want als er veel meer zuiderlingen zijn dan noorderlingen of andersom, vissen er velen van jullie achter het net.

Wie het eerst komt,

die het eerst maaltijd!

HEB JE BOVENSTAAND FORMULIER VOLLEDIG INGEVULD?

BESTEL DAN HIERONDER JE GEWENSTE VOUCHERS.

Helaas, we zijn gesloten!

We hebben je bericht ontvangen!

bottom of page